Over mij

Even voorstellen

Mijn naam is Jolien van Leuken-Bongers en ik woon met mijn man en kinderen in Schaijk. In 2010 heb ik de praktijk voor huid- en oedeemtherapie opgezet. Een mooie start binnen een bestaande fysiotherapie praktijk in Schaijk.

Wat het beroep zo mooi maakt is het in contact zijn met de mens. Met een luisterend oor en aandacht voor de patient wordt de hulpvraag besproken. Vandaar uit stel ik een behandelplan op om een huidprobleem of oedeemvorming aan te pakken. Ieder mens heeft unieke behoeftes en ik luister en handel daar graag naar.


Om me meer te verdiepen in de geest en de mentale belemmeringen die men in zijn of haar leven ontwikkeld heeft ben ik in 2018 massagetherapie gaan studeren. Hier heb ik ontdekt en mogen ervaren dat fysieke klachten vaak in verband staan met het mentale welbevinden. Het is mijn passie om met behulp van massage, meditatie, mindfulness en gesprekken dieper in te gaan op wat er daadwerkelijk speelt. Massage is een tastbaar hulpmiddel om je dichter bij jezelf te brengen.